S Raketkou vzhůru za online hrami - recenze

Autor: PR článek | 21.08.2012
Žánr:  PC  | Recenze  | Online

071033-11333.jpg Online hry hýbou světem a jsou tak velice žádané. Portálů s online hrami je ovšem velice mnoho a tak se nabízí otázka, jaký je ten pravý? Každý samozřejmě nabízí mnoho skvělých her a zábavy. Ovšem jen málo z nich se liší od ostatních. Jedním z nich je napřík  lad herní portálu Raketka.cz. 
Ten nabízí mnoho skvělých dětských her a nejenom dětských, které lze stáhnout přímo do počítače, poslat kamarádovi nebo zvětšit přes celou obrazovku. U všech her, je možné zobrazit video náhled, který se spustí po najetí myši na obrázek.  Hry jsou tu navíc přehledně roztříděné do kategorií, kde je naleznete podle žánru, oblíbenosti nebo hodnocení. Jste děvče, žena či babička? Nevadí, najdete tu sekci super hry pro dívky. Nesmíme opomenout ani speciální sekci, která obsahuje nejlepší hry a stejně tak jako je pohádka tisíc a jedna noc, tak na Raketce najdete sekci  http://raketka.cz/c/hry-1001-hry.
Portál zobrazuje i několik Vámi posledních hraných her, oblíbené hry a karty jako nejhranější hry nebo náhodné hry. Pokud ovšem chcete vidět Vaše naposled hrané hry, musíte se zaregistrovat. A tím se dostáváme k jedné z nejlepších funkcí Raketky. Díky tomu, že se můžete zaregistrovat, Vám portál nabídne mnoho dalších funkcí a možností. Navíc je registrace zcela zdarma! S registrací tak získáte možnost sbírat body, medaile a odznaky. Získáte je tak, že budete hrát hry, které jsou v sekci „hry na score“ nebo „hry o medaile“, každá taková hra je pak označena ikonkou stupně vítězů nebo medaile.
Zaregistrovaní hráči také mohou v síni slávy kontrolovat svou pozici a umístění konkurenčních hráčů. V záložce nástěnka, vedle síně slávy pak naleznete informace o probíhajících soutěžích. Ty se pravidelně pořádají a lze v nich vyhrát mnoho zkušenostních bodů. Stačí se v dané hře umístit mezi třemi nejlepšími. No, a když už jsme u těch soutěží, nesmíme zapomenout na ty hlavní. Raketka totiž pravidelně pořádá velké soutěže, kde je možné vyhrát opravdu hodnotné ceny.

Detaily

Platforma: PC

Chcete vidět další Recenze platformy PC? Přejděte na stránku PC Recenze.