Deset nejhorších her, část první - ostatní

Autor: Lukáš Slavkovský | 21.11.2011
Žánr:  PC  | Ostatní  | Akční
Které hry jsou ty nejhorší, jaké jsme kdy hráli? Odpověd jsme hledali v průměrných hodnoceních her.

Jakpak byste definovali opravdu špatnou hru? Je to titul, který má chabé technické, zvukové i grafické zpracování, titul, který výrazně zaostává za konkurencí, nebo jednoduše hra, která vám leze krkem již od samého počátku hraní? Odpověď se pokusíme nalézt v tomto článku, ve kterém jsme si pro vás připravili řebříček deseti největších herních katastrof za posledních deset let. Kritériem pro výběr her bylo, aby průměrné hodnocení (vytvořeno minimálně z dvaceti recenzí) bylo co nejnižší.

10. místo

Hra: Gravity Games Bike: Street Vert Dirt

Platforma: PS2, Xbox 

Rok vydání: 2002

Vydavatel: Midway

070902-10826.jpgPopis: Jednadvacet zkušených závodních jezdců, deset prostředí, více než 1500 triků a licence bicyklové show Gravity Games je kombinace, která by měla fungovat, ale lidé z Midway potvrdili nepsané pravidlo, že licencované hry většinou nestojí ani za starou belu. Kompletně rozbité ovládaní v kombinaci se špatným zvukem a odporní grafikou způsobili, že Gravity Games Bike: Street Vert Dirt se umístil v našem řebříčku na desátém místě.

Hodnocení: 36,52%

Video: http://www.youtube.com/watch?v=7lIuMHSPujk

9. místo 

Hra: MTV´s Celebrity Deathmatch

Platforma: PC, PS one, PS2

Rok vydání: 2003

Vydavatel: Big Ape Productions/Gotham Games

Popis: Populární animovaná show, ve které si to v jednom ringu rozdávají nejrůznější celebrity, dostala i svou herní podobu, nebyla však moc zdařená. Je tomu tak proto, že šlo především o budgetovou hru, která minimalizovala projevy postav, šetřili na zvucích a bohužel i na hratelnosti. Navzdory hezké krvavé podívané se MTV´s Celebrity Deathmatch řadí mezi nejhůře hodnocené hry.

Hodnocení: 35,83%

Video: http://www.youtube.com/watch?v=mqzbc9MX4ZQ

8. místo

Hra: Mobile Suit Gundam: Crossfire

Platforma: PS3

Rok vydání: 2006

Vydavatel: Namco Bandai Games America

Popis: Robotí akce Mobile Suit Gundam  dosáhla svého dna těsně před vydáním PS3. Odepsala se nudní hratelností, ošklivým vzhledem prostředí a stereotypním zvukem. Navzdory relativně hezkým postavám takhle nudnou a celkově nepůsobivou hru nemělo co zachránit, kromě zrušení vydání, což se bohužel nestalo.

Hodnocení: 35,68%

7. místo

Hra: Bruce Lee: Quest of the Dragon

Platforma: Xbox

Rok vydání: 2002

Vydavatel: Ronin Entertainment/Universal Interactive

Popis: Další licencovaná hra, další nezdar. Vždyť jak jinak by šlo definovat hru na motivy bojové legendy Bruce Leea, která vyšla před devíti lety na Xbox? I když se hra mohla pyšnit dobrým frameratem, způsob, jakým se hýbe, byl takřka nehratelný. K tomu si přidejte slabé textury, žádné písně na motivy Bruce Leea (přitom jich je požehnaně) a nedostatek nápadů a výsledkem je opravdu špatná hra.

Hodnocení: 35,51%

6. místo

Hra: Bomberman: Act Zero

Platforma: Xbox 360

Rok vydání: 2006

Vydavatel: Hudson/Konami

Popis: Xbox 360 má podobně, jako PS3, také svou neslavně známou exkluzivitu – Bomberman: Act Zero. Kdo by však čekal tradičního Bombermana by byl překvapen, s jakým konceptem to vlastně tvůrci hry přišli. Roboti, rozdávají si to v aréně na styl Bombermana totálně pohořeli, lidi z Hudsonu dostatečně nevyužili možnosti nové konzoly a tak upadli do spravedlivého zapomenutí.

Hodnocení: 33,97%

Detaily

Platforma: PC

Chcete vidět další Ostatní platformy PC? Přejděte na stránku PC Ostatní.