Zaklínač

Kategorie:  PC  | RPG
Multiplayer: NE
Čeká nás úloha Sapkowskiho protagonisty zaklínače Geralta, bojovníka, který byl již od dětství cvičen v bojových uměních a byl nucen projít mnohými zkouškami a mutacemi, jenž prakticky určily jeho živobytí. Je to zabíják nestvůr, který byl vytvořen k jedinému účelu

 

Zaklínač od polské společnosti CDProjekt RED je zdařilou adaptací oblíbeného polského autora Andrzeje Sapkowskiho. Děj je tak zasazen do světa, který se v některých aspektech podobá ostatním fantasy světům, ale ve spoustě prvků se od nich diametrálně odlišuje. Hra v sobě snoubí divácky a vizuálně úchvatnou akci, která běží na Aurora enginu, s detailně propracovaným a spletitým příběhem.
 
Čeká nás úloha Sapkowskiho protagonisty zaklínače Geralta, bojovníka, který byl již od dětství cvičen v bojových uměních a byl nucen projít mnohými zkouškami a mutacemi, jenž prakticky určily jeho živobytí. Je to zabíják nestvůr, který byl vytvořen k jedinému účelu. Vědmáci jsou zcela oproštěni emocí, aby své povolání mohli vykonávat s přehledem. To by ale nebl příběh, kdyby jsme hráli pouze za ocelovou zbraň. Geralt z Rivie nikdy nepodstopil kopletní závěrečnou zkouškou - zkouškou Trav. Narozdíl od svých kolegů on emoce má, i když se je snaží potlačovat. A proto pro něj nejsou některé úkoly zcela snadnou záležitostí.
 
Co nás čeká?
Souboje v reálném čase s "motion captured" animacemi, jež ztvárnil mistr ve středověkém šermířském umění.
Interakci s protivníky i s okolím umocňuje propracovaná fyziognomie uvolněných i strnulých pohybů, vylepšená Criterionovým Karma enginem.
Zajímavý děj plný překvapení a zvratů je zasazen do propracovaného a rozmanitého prostředí.
Většinu úkolů lze splnit několika různými způsoby.
Na hráčových činech a rozhodnutích během hry závisí, ke kterému ze tří konců se dopracuje.
Hlavní postava je profesionálním šermířem a zabijákem nestvůr.

Záznamy na kartě Zaklínač


« Předchozí Další »
1 2 3 4