Far Cry 2

Kategorie:  PC  | Akční
Multiplayer: ANO
Pokračování Jackovy strastiplné cesty tentokrát přesunuté do Afriky, kde si užijete vyprahlou savanu s kaňony nebo rozpadající se dům v útrobách neprostupné džungle.

 

Popis :

Pokračování Jackovy strastiplné cesty tentokrát přesunuté do Afriky, kde si užijete vyprahlou savanu s kaňony nebo rozpadající se dům v útrobách neprostupné džungle. Svou postavu si budete moci specializovat v jedné ze čtyř tříd: Grunt, Engineer, Medic a Sniper. 

Kromě kompasu se ve vašem vybavení objeví plamenomet, molotovovy koktejly, mačeta, či AK47. Rovněž budete létat s větroněm a to co vás i tentokrát nechá v úžasu, je samo sebou grafické zpracování.
Hlavní rysy :
- Využívání dopravních prostředků a široká škála zbraní.
- Dva různé otevřené světy o 25ti kilometrech čtverečních.
- Výběr frakce ovlivňující průběh celého konfliktu z různých stran.
- Umělá inteligence odvíjející se od základních potřeb: odpočinku, povinnosti a družnosti.
- Neuvěřitelně detailní africké prostředí včetně zvířat v něm.
- Revoluční zpracování ohně šířící se nejen dle směru a rychlosti foukání větru, ale také materiálu.

Minimální konfigurace :

Windows XP, Vista[32bit], odzkoušeno na Win 7, procesor 3200MHz, paměť 1024MB RAM, grafická karta s 256MB RAM (GeForce 6800 / Radeon X1650), 12.00GB volno na disku, DVDROM, hra je chráněna softwarem SecuROM.

Záznamy na kartě Far Cry 2


Far Cry 2

PS3  |  Recenze  |  Akční
Tentokrát se podíváme na simulátor žoldáckého života, kdy rozhodování "zabít nebo ne" závisí na výši odměny. Morální hodnoty a lidskost jde stranou, přivítejte černý kontinent pod nadvládou armády a válečných frakcí.
více >
« Předchozí Další »
1 2