Zaklínač 2

Kategorie:  PC  | RPG
Multiplayer: NE
Poté, co Geralt v prvním díle napomohl k potlačení vzpoury iniciované Řádem planoucí růže a zachránil Foltestovi život, stává se ústřední postavou politických nepokojů v království Temerie. Geralt stále zůstává poblíž krále a pomáhá mu v jeho snahách přinést do říše mír.

 

Druhý díl ságy o Zaklínači Geraltovi z Rivie od CDProjekt RED představuje strhující a promyšlený příběh, který definuje nové standardy pro vyprávění her s nelineárním dějem. Hra kromě epického příběhu nabízí i originální bojový systém, který spojuje taktické prvky s dynamickou akcí v jedinečný celek. Nový, moderní herní engine umožňující jak nádherné vizuální zpracování, tak sofistikované herní mechanismy, nechává hráče nahlédnout do nejživějšího světa, který byl kdy pro RPG stvořen. Zajímavý příběh, dynamický bojový systém, nádherná grafika i všechno to ostatní, co dělalo z původního Zaklínače tak skvělou hru, je teď ještě umocněno modernější a propracovanější technologií.
 
Poté, co Geralt v prvním díle napomohl k potlačení vzpoury iniciované Řádem planoucí růže a zachránil Foltestovi život, stává se ústřední postavou politických nepokojů v království Temerie. Geralt stále zůstává poblíž krále a pomáhá mu v jeho snahách přinést do říše mír. Poslední výspa Řádu padá do rukou královské armády. Povstalcům zbývá už jen jediná pevnost v podobě hradu baronky La Valett, která prohlásila své panství za nezávislé. Od pokusu o vraždu krále, k němuž došlo po příjezdu jeho vojsk k branám barončiny tvrze, během příprav na finální bitvu, uplynul jeden měsíc. Mezitím se Geralt, který se musí věnovat Foltestovi, nemohl zabývat svým osobním úkolem: Odhalit, kdo je tajemným zabijákem, tolik podobný zaklínačům, jenž stojí za pokusem o královu vraždu. Rozluštění této záhady by přineslo odpovědi na mnohé otázky.
 
Co nás čeká?
Epické, silné, nelinární dobrodružství. Tři nezávislé zápletky s několika alternativními událostmi odvíjející se podle hráčovy volby mohou vyústit v několik zakončení. Tentokrát nebude herní čas tak dlouhý jako u prvního dílu, nicméně čeká vás hutný příběh nabitý událostmi.
Komplexní, realistický a promyšlený příběh se otírá o témata, která jsou v ostatních RPG k vidění jen zřídka. Budete vyšetřovat vraždy panovníků Severních království a sledovat Geraltovy osobní pohnutky, které představují hledání jeho vlastního osudu. Pozvolna odhalíte, jak nejsilnější mocnosti ovlivňují jeho situaci a do jaké role jej tlačí.
Bohaté, propracované dialogy, jak je známe z knih Andrzeje Sapkowského a prvního dílu Zaklínače, jsou teď díky novému hernímu enginu zakomponovány do filmových záběrů a dialogových sekvencí.
Sex a erotika se budoue mnohem více blížit realitě než v prvním dílu Zaklínače
Jedinečný, hluboký, konzistentní a silný herní svět založený na jedné z nejlépe prodávaných knižních sérií. Příběhy A. Sapkowského znovu ožívají ve hře, díky které dostávají neuvěřitelnou a zároveň věrohodnou atmosféru.
Uvěřitelné, realistické postavy s jejich vlastními pohnutkami a cíli. Během dobrodružství poznáte obyčejné lidi, vojáky, vzbouřence, mocné mágy, vládce a jejich vrahy.
Různorodé, dech beroucí lokace, které díky novému enginu utvářejí soudržný, volně průchozí svět.
Životem kypící svět, ve kterém každá postava prožívá vlastní příběh. Vaše rozhodnutí ovlivní vztahy s obyvateli herního světa a ve vztahu k hlavní příběhové linii zpřístupňují, nebo naopak uzavírají další herní možnosti.
Jedinečné úkoly, které jsou do větší míry propojené s hlavní příběhovou linií. Už žádné úkoly typu „FedEx“.
Výrazně vylepšený vývoj postavy, který zohledňuje každé hráčovo rozhodnutí. Vše se odrazí na jeho osobních dovednostech, díky čemuž se otevírá několik různých herních stylů.
Vývoj postavy je založen na třech zaměřeních: – meč, magie a alchymie. Ty lze libovolně kombinovat a vytvářet tak smíšené herní styly.
Jedinečný, intuitivní bojový systém spojuje široké spektrum taktických prvků s nejpůsobivějšími a nejdynamičtějšími bojovými kombinacemi, které kdy byly v RPG k vidění.
Nejlépe vypadající RPG dneška, které se dokáže měřit s hrami ostatních žánrů, jejichž grafické standardy obvykle splňují ta nejpřísnější kritéria.

Záznamy na kartě Zaklínač 2