Unreal Tournament 2004

Kategorie:  PC  | Akční
Multiplayer: ANO
Nová generace nejlepší akční hry pro PC. Nové postavy, nové herní modifikace, nové mapy, možnost ovládat pozemní, letecká a vesmírné bójová vozidla.

 

Popis :

Nová generace nejlepší akční hry pro PC. Nové postavy, nové herní modifikace, nové mapy, možnost ovládat pozemní, letecká a vesmírné bójová vozidla.
Hlavní rysy :
- Assault Mode:
Nejvěhlasnější typ hry pro jednoho hráče se vrací. Vnitřní i venkovní arény, plně ovladatelná vozidla, tanky, vznášedla, letadla, vesmírná vznášedla to vše přináší nový rozměr do bitev v UT2004. V jednom scénáři hráči poznají adrenalinové vesmírné bitvy zatímco budou útočit nebo bránit Skaarjskou vlajkovou loď. V jiném scénáři bráníte nebo útočíte na výrobní továrnu. Celkem je ve hře 6 scénářů hratelných za obě strany v single nebo multiplayeru.
- Onslaught Mode:
Nový typ hry na rozlehlých mapách s novými zbraněmi a pozemními a vzdušnými vozidly. Smrtonosný bombardér, ohavné pavoučí miny, účiná řízená střela to a mnoho dalších můžete použít na ovládnutí a udržení důležitých bodů na mapě. Vyhrává ten tým který udrží víc bodů a dokáže zničit základnu nepřítele. Celkem je k dispozici 9 map.
- Přímá hlasová komunikace přes síť a internet takže se hráči na obou stranách mohou domluvit na taktice a informovat se o průběhu bojů. S využitím sluchátek s mikrofonem se tak můžete rozebírat cíle a domlouvat taktické postavení a nebo prostě ječet na ostatní ať vám jdou z cesty. Mikrofon a hlasové vlastnosti jsou plně nastavitelné.
- Oblíbené postavy z Unreal Tournament se vracejí a tak se opět setkáte s Skaarj, Necris a neblaze proslulým Xan Kriegorem. Setkáte se s 20ti novými postavami, spoustou nových staveb a textur a naprosto novou hudbou.
- Co je na hře úplně to nejlepší je plná modifikovatelnost amatérskými tvůrci takže k dispozici bude brzy spousta novych map jako tomu bylo u UT2003.
- UnrealTV díky níž mohou být vysílány zápasy stovkám diváků s minimálními hardwarovými nároky na herní server.
- Kompletní hlasovací systém, který umožňuje hráčům odhlasovat si změnu hry, mapy, mutátorů a pravidel během hry. Hlasovací systém i pro klany aby si odsouhlasili podmínky před začátkem hry.
- Další stovky vylepšení jako nové zaměřovací kříže pro každou zbraň, možnost nést a střílet ze 2 pušek najednou, vylepšená týmová hra Botů.

Minimální konfigurace :

Windows 98, 2000, ME, XP, procesor 1000MHz, paměť 128MB RAM, grafická karta s 64MB RAM, 5.50GB volno na disku, DVDROM, 256MB RAM pro Windows 2000 a XP, grafické karty s čipy Ati Radeon 8000 a vyšší nebo Nvidia geforce 2 a vyšší

Záznamy na kartě Unreal Tournament 2004