Quake

Kategorie:  PC  | Akční
Multiplayer: ANO
Výrobce: ID software
Distributor: ID software
Lidská vláda dělala pokusy s teleportační technologií a otevřela brány do nových dimenzí. Hráč je v roli elitního vojáka, jež je součástí tzv. Operace Counterstrike. Má za úkol zničit nepřítele nazvaného jako Shub´Niguhrath, jež skrze svoji mentální sílu ovládl teleportační technologii lidí a posílá skrze ní svoje armády za cílem zničit lidstvo. Celkem má hra 4 epizody po devíti úrovních plus jednou tajnou v každé a nakonec finální úroveň. Hráč se před začátkem každé z epizod dostává skrze teleport do jiného světa a ve finálním souboji zničí samotného Shub´Nigurath.

 

Lidská vláda dělala pokusy s teleportační technologií a otevřela brány do nových dimenzí. Hráč je v roli elitního vojáka, jež je součástí tzv. Operace Counterstrike. Má za úkol zničit nepřítele nazvaného jako Shub´Niguhrath, jež skrze svoji mentální sílu ovládl teleportační technologii lidí a posílá skrze ní svoje armády za cílem zničit lidstvo.

Celkem má hra 4 epizody po devíti úrovních plus jednou tajnou v každé a nakonec finální úroveň. Hráč se před začátkem každé z epizod dostává skrze teleport do jiného světa a ve finálním souboji zničí samotnéhoShub´Nigurath.


Záznamy na kartě Quake