Mass Effect 2

Kategorie:  PC  | Akční
Multiplayer: NE
Výrobce: EA
Distributor: EA
Distributor: EA
Dva roky poté, co velitel Shepard odrazil invazi Smrťáků s cílem zničit veškerý život, se objevuje nový záhadný protivník. Na hranicích známého vesmíru někdo potichu a nenápadně unáší obyvatele celých lidských kolonií.

 

Dva roky poté, co velitel Shepard odrazil invazi Smrťáků s cílem zničit veškerý život, se objevuje nový záhadný protivník. Na hranicích známého vesmíru někdo potichu a nenápadně unáší obyvatele celých lidských kolonií. Aby odvrátil nejstrašnější nebezpečí, jakému kdy lidstvo čelilo, je Shepard nucen začít spolupracovat se nelítostnou organizací Cerberus, oddanou přežití lidské civilizace za každou cenu.
 
Chce-li se vůbec pokusit na této riskantní misi uspět, musí Shepard shromáždit tu nejelitnější jednotku z celé galaxie a ujmout se velení nejvýkonnější lodi, jaká kdy spatřila světlo světa. I tak ale panuje přesvědčení, že výprava je spíše sebevraždou. Velitel Shepard je však odhodlán dokázat nemožné.
 
Hlavní rysy pc hry Mass Effect 2:
Tvůrci pc hry Star Wars: Knights of the Old Republic, pc hry Dragon Age: Origins a pc hry Mass Effect přicházejí s druhým dílem napínavé trilogie Mass Effect!
Ujměte se velení nad oddílem úžasných postav a veďte jej na nebezpečnou misi do vzdálených končin vesmíru.
Majitelé první hry Mass Effect si mohou importovat vlastní uložené pozice a pokračovat ve vlastním příběhu velitele Sheparda. Na nové hráče čeká napínavá samostatná a značně vylepšená adventura, plná zběsilé akce, která překonává první díl v prakticky každém ohledu.
Intenzivní boj v pc hře Mass Effect 2 z pohledu třetí osoby:
Najděte si úkryt, ale přitom dál snadno vydávejte rozkazy. K dispozici máte 19 tříd zbraní včetně supertěžkých. Ve zbrusu novém bojovém systému využijte jejich smrtící potenciál proti nepřátelům s maximálním efektem.
Díky vyšší citlivosti ovládání a přesnosti střelby máte nad průběhem akce plnou kontrolu. Uspět tak můžete i proti značné přesile.
Objevování celé galaxie v pc hře Mass Effect 2:
Cestuje do dalekých a odlehlých dálav vesmíru, kde shromáždíte tým na vaši misi. Jeho jednotlivé členy objevíte v různě nebezpečných a vizuálně úchvatných prostředích.
Prozkoumávejte dosud neznámé planety, kde se můžete vydat na sekundární mise za odhalením dalších tajemství světa Mass Effectu.

Záznamy na kartě Mass Effect 2


« Předchozí Další »
1 2