Battlefield 3 v češtině

Autor: Michael Davidík | 29.06.2011

Společnost Electronic Arts dnes oznámila, že akční pecka Battlefield 3™ bude obsahovat české titulky a umožní tak všem hráčům naplno vychutnat poutavý příběh bez ohledu na jejich úroveň znalostí anglického jazyka. Dlouho očekávaný nástupce úspěšné střílečky Battlefield 2™ bude v Česku a na Slovensku v prodeji od 28. října 2011. Česká lokalizace se s jistotou týká PC verze hry, na platformách Xbox 360 a PlayStation 3 není ještě zcela uzavřena.

Battlefield 3 je jedinou hrou v žánru stříleček z vlastního pohledu, která využívá technologii Frostbite 2. S touto technologií vyniká především vysokou kvalitou grafického zpracování, efekty destrukce, dynamickým zvukem a animacemi postav řízenými technologií ANT z nejnovějších her EA SPORTS™. Výsadní postavení jí zajišťuje také schopnost v rámci herního systému maximálně živě napodobit následky probíhající akce. Bojiště působí realističtěji a umožňují mnohem vyšší míru interakce.

Hráči si již nyní mohou předobjednat Limitovanou edici Battlefield 3 a bezplatně získat digitální rozšiřující balíček Back to Karkand. Tento tematický balíček pro multiplayer obsahuje čtyři proslulé mapy z předchozího dílu Battlefield 2- Strike at Karkand, Gulf of Oman, Sharqi Peninsula a Wake Island, z nichž každá je přepracována s využitím enginu Frostbite 2.

Vydání Battlefield 3 Limited Edition i základní verze Battlefield 3 je plánováno na letošní podzim ve verzích pro videoherní a zábavní systém Xbox 360®, počítačový zábavní systém PLAYSTATION®3  a PC.